Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Sprenkler vlakmopset, dweilen en subtiel schrobben.

Sprenkler vlakmopset, dweilen en subtiel schrobben.

€96,75 €90,00
10 op voorraad
Dweilen en subtiel schrobben van de vloer zonder emmer of uitwringen, voor vrijwel alle vloersoorten.
1-2
Beschrijving

Ideale set voor het vochtig dweilen en subtiel schrobben van tegels, natuursteen (behalve marmer en kalksteen) parket, linoleum en laminaat:

- Compleet Sprenkler vlakmopsysteem
- 2 x Twistmoppen (normaal onderhoud, gemaakt van maar liefst 50% microvezel)
- 1 x Scrubmop (vlakmop met subtiel en veilig schrobeffect)

Voor het verzenden van deze set geldt een PostNL toeslag van Euro 3,00 wegens het handmatig verwerken van pakketten langer dan 1 meter. 

Dweilen zonder emmer en zonder uitwringen. Speciale set voor keramische vloeren met vlakmoppen voor het normale onderhoud en een ideale vlakmop voor 'veilige maar effectieve' schrobwerk. 

Voor het normale onderhoud is er de meest bekende vlakmop van Greenspeed: de Twistmop. Een vlakmop met het maximale percentage microvezel die werkbaar blijft.

Daarnaast is er de Scrubmop. Een vlakmop waarin acryl randjes zijn verwerkt om een tandje bij te kunnen zetten tijdens het dweilen. Een licht en veilig scrobeffect voor vrijwel alle vloeren.

De Twistmop zult u het meest frequent gebruiken (normaal onderhoud) en daarom zijn er 2 exemplaren in deze set aanwezig. 

Het handvat is van de Sprenklersteel is vernieuwd in 2020. Deze heeft nu een anti-slip werking zodat u de steel tegen een wand of deur kunt zetten, zonder dat deze wegglijdt.

Voor een meer intensieve reiniging, zoals een bouwreiniging of een jaarlijkse (periodieke) intensieve reiniging willen wij u voor het schrobwerk een Doodlebug op Steel adviseren waaronder een schrobpad wordt geplaatst. 

Aanbevolen door Koninklijke Mosa.

Soort vloer Tegels, natuursteen (geen marmer), linoleum, parket, laminaat
Toepassing Dweilen en subtiel schrobben
Kenmerken 50%/60% microvezel