www.renostone.nl

Ontbreekt u de tijd, de kennis of de mogelijkheden? 

Uitvoerende werkzaamheden, advisering en expertise. Onze partner, RenoStone, is gespecialiseerd in het herstellen van natuursteen en keramiek. Zij staan bekend om onze kennis, secuur werken en een groot probleemoplossend vermogen. Officieel adviespunt en uitvoerend expert voor de keramische tegels van Mosa.

Werkzaamheden voor particulieren en bedrijven in de keramische- en natuursteenbranche in binnen- en buitenland. U mag rekenen op een uitvoering van hoge kwaliteit door zeer ervaren vakmensen. 

Sterk in Probleemoplossingen

Problemen verhelpen voor natuursteen, keramiek, composiet en beton is het paradepaardje. Verwijderen van epoxy voegsluier, (zuur)schade herstellen en te gladde tegels ruwer maken is een aantal taken waar zij de kennis voor in huis hebben.

Losliggende tegels injecteren

Een zeer vernuftige en blijvende oplossing voor losliggende (hol klinkende) tegels, zonder dat er gesloopt moet worden. Vakkundige reparatie zonder stof en rommel. En niet geheel onbelangrijk: kosten- en tijdbesparend. Binnen drie uur kunt u de vloer en de ruimte weer in gebruik nemen. 

Intensieve reiniging

Zowel bouwreiniging als periodieke reiniging of het behandelen van een bijzondere vervuiling. Een hardnekkige filmlaag op onverglaasde tegels is een veelvoorkomend euvel evenals een lelijke laag door productopbouw op natuursteen. RenoStone maakt het weer mooi en geeft daarna een goed onderhoudsadvies. Care4Stone en RenoStone werken o.a. samen met Koninklijke Mosa.

Impregneren natuursteen, composiet en beton

Een belangrijke behandeling voor poreuze materialen. Met de juiste applicatie en topproducten heeft u jarenlang plezier van een goede bescherming voor de steen. Vuil, vocht en vet trekt niet meer diep in het materiaal en laat zich eenvoudig verwijderen. Een impregneer biedt lange tijd bescherming, zonder dat er een laagje op steen komt te liggen. Voor zowel nieuwe vloeren als bestaande vloeren, kleurverdiepend of kleurloos beschermen, vloeren of aanrechtbladen: RenoStone kan u met raad en daad terzijde staan.

Polijsten van natuursteen

Om lichte beschadigingen, zoals oppervlakkige krasjes en vale plekken, te herstellen.  

Antislip behandeling natuursteen en keramiek

Te glad keramiek of natuursteen in natte ruimtes of op het buitenterras. Dit kan relatief eenvoudig en langdurig (tot zelfs permanent) worden verholpen.    

Een greep uit de dagelijkse bezigheden van RenoStone. Maar er is nog veel meer. Mocht u een vraag hebben over een ander soort probleem met keramiek of natuursteen? Stel deze gerust aan ons of neemt u contact op met RenoStone. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Wilt u meer informatie of een prijsopgave ontvangen? Informeert u dan gerust even (en uiteraard geheel vrijblijvend) naar de mogelijkheden.

Vriendelijke groet,

Lianne Koene

info@care4stone.nl / 06-38153437

of rechtstreeks met RenoStone: info@renostone.nl / 06-42770195 / www.renostone.nl