Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Keramiek vlakmopset: dweilen en schrobben

Keramiek vlakmopset: dweilen en schrobben

€96,75 €89,95
10 op voorraad
Dweilen en schrobben van de vloer zonder emmer of uitwringen, met 2 Twistmoppen en 1 Diamondmop. Complete vlakmopset voor harde vloeren. Perfect voor matte keramische tegels.
1-2
Beschrijving

Speciale set voor het vochtig dweilen en schrobben van harde steensoorten, zoals keramiek en graniet:

- Compleet Sprenkler vlakmopsysteem
- 2 x Twistmoppen (normaal onderhoud, gemaakt van maar liefst 50% microvezel)
- 1 x Diamond vlakmop  (vlakmop met 'vol' schrobeffect)

Dweilen zonder emmer en zonder uitwringen. Speciale set voor keramische vloeren met vlakmoppen voor het normale onderhoud en een ideale vlakmop voor het schrobwerk.

Voor het normale onderhoud is er de meest bekende vlakmop van Greenspeed: de Twistmop. Een vlakmop met het maximale percentage microvezel die werkbaar blijft.

Daarnaast is er de Diamond vlakmop. Een vlakmop met een 'vol' schrobeffect voor het extra onderhoud. Perfect voor meer intensief gebruikte vloeren, maar ook ideaal voor de keuken en het sanitair. Alleen geschikt voor harde vloeren, zoals keramiek of graniet. Op harde vloeren is de Diamond vlakmop veilig te gebruiken, zonder dat er een krassend effect is.

De Twistmop zult u het meest frequent gebruiken (normaal onderhoud) en daarom zijn er 2 exemplaren in deze set aanwezig.

Voor een meer intensieve reiniging, zoals een bouwreiniging of een jaarlijkse (periodieke) intensieve reiniging willen wij u voor het schrobwerk een Doodlebug op Steel adviseren waaronder een schrobpad wordt geplaatst. 

Aanbevolen door Koninklijke Mosa.

 
Soort vloer harde steensoorten (keramiek, graniet)
Toepassing dweilen en schrobben
Kenmerken 'emmerloos' dweilen, microvezel