Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Sprenkler, uniek en handig vlakmopsysteem

Sprenkler, uniek en handig vlakmopsysteem

€61,00
12 op voorraad
Dweilen zonder emmer en van topkwaliteit. Voor alle soorten harde vloeren een absolute aanrader. Let op: het betreft hier het dweilsysteem zonder vlakmoppen, deze naar keuze kunt bijbestellen Of kijkt u even bij de Greenspeed voordeelsets.
1-2
Beschrijving

Deze set bestaat uit een reservoirsteel, een Velcro vlakmopplaat en vulfles. De vlakmoppen kunt u naar wens bijbestellen. Heeft u de voorkeur voor een set inclusief vlakmopppen?

Klikt u dan hier om naar de voordeelsets inclusief vlakmoppen te gaan


Het Sprenklersysteem van Greenspeed, het paradepaardje. Zeer degelijk vlakmopsysteem. De steel is het waterreservoir. Druk op de knop en u doseert het water naar wens over de vloer. Een emmer vullen, uitwringen en te nat dweilen is verleden tijd. Het handvat van de Sprenklersteel is vernieuwd in 2020. Deze heeft nu een anti-slip werking zodat u de steel tegen een wand of deur kunt zetten, zonder dat deze wegglijdt.

U kunt, naar keuze, de vlakmoppen bijbestellen.
De vlakmoppen voor de Sprenkler zijn van een hoog microvezelgehalte (50%). Eigenlijk het maximale percentage om het dweilen van vloeren optimaal te houden.

Greenspeed is een merknaam, officieel in het leven geroepen voor de professionele gebruiker. Er is dan ook een wezenlijk verschil met soortgelijke artikelen vanuit de consumentenmarkt. Vooral de duurzaamheid van het systeem en de kwaliteit van de vlakmoppen is vele malen hoger.