Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Telescoopsteel

Telescoopsteel

€19,95
niet op voorraad
Telescoopsteel, in 2 lengtematen verkrijgbaar. Traploos verstelbaar en ergonomisch.
Fraaie telescoopstelen van de topkwaliteit van Greenspeed. Combineer met een vlakmopplaat en vlakmoppen naar wens.
3-5 dagen
Beschrijving

Telescoopsteel van oerdegelijk materiaal. Traploos instelbaar en eenvoudig op de gewenste lengte vast te zetten door eenvoudigweg aan de steel de draaien. Een ergonomisch handvat, prettiger voor de polsen. Bovendien is de steel licht in gewicht.

Verkrijgbaar in de 3-delige telescoopsteel (60 cm tot 1.50 meter) en in de 2 delige telescoopsteel (1 meter tot 1.80 meter).

Combinatie maken?

- Een basiscombinatie met een Velcro vlakmopplaat en vlakmoppen om te dweilen, ramen schoon te maken en wanden of deuren te reinigen.

- Combineer de steel met de Wringlet Multifix vlakmopplaat. Deze plaat is klapbaar om ook randen en richels goed te kunnen schoonmaken. Met de opklapmethode kunt u ook de lengte van de plaat instellen.

- Met een extra kniegewricht kunt u de miniduster stofwisser eenvoudig monteren en zelfs onder een hoek en op grotere hoogte stofwissen.

- Een extra kniegewricht met adaptor zorgt ervoor dat u met een vlakmopplaat en vlakmoppen onder een hoek kunt reinigen. Bovendien wordt de bereikbaarheid van de steel langer.

Greenspeed infoblad 3-delige telescoopsteel

Merk Greenspeed
Kleur Groen en alumium
Afmeting 1 m - 1.8 (2 dlg) - 60 -1.5 (3 dlg)
Samenstelling Kunststof en aluminium
Gewicht circa 360 gram (2 dlg) - 340 gram (3 dlg)