Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Click'm C Sprenkler vlakmopset

Click'm C Sprenkler vlakmopset

€99,50 €92,50
3 op voorraad
Click'm C is een unieke telg van Greenspeed. Een hechting plaat en vlakmop die nooit losraakt. Zeer geschikt voor intensief gebruik.
1-2
Beschrijving

Complete set:

- Sprenkelsteel met vulfles

- Click'm C vlakmopplaat 47 cm

- 2 stuks Click'm C Twistmop (microvezelvlakmop) 54 cm voor het normale onderhoud

Voor het verzenden van dit pakket geldt een PostNL toeslag van Euro 3,00 wegens het handmatig verwerken van pakketten langer dan 1 meter.

Met een wel zeer stevige hechting van de vlakmop aan de vlakmopplaat en de nog meer duurzame vlakmoppen, heeft Greenspeed een mooi systeem toegevoegd aan het assortiment. Uiteraard ook met de 'dweilen zonder emmer' Sprenklersteel.

Aan de ene zijde wordt de vlakmop in een 'pocket' geschoven en aan de andere zijde vastgeklikt met een innovatieve magnetische sluiting die de mop met één klik (en gedurende de hele levensduur) op de ideale positie vasthoudt.

Extra hygiënisch in gebruik doordat het frame kan geopend worden met de voet en de moppen, zonder aanraking met de handen, van het frame kunnen verwijderd worden.

Licht en ergonomisch. Daarnaast voorkomt de gladde en strakke afwerking van de vlakmopplaat de hechting van vuil op de plaat.

Het handvat van de Sprenklersteel is vernieuwd in 2020. Deze heeft nu een anti-slip werking zodat u de steel tegen een wand of deur kunt zetten, zonder dat deze wegglijdt.

Soort vloer Harde vloeren
Toepassing lichtvochtig dweilen, met of zonder product
Kenmerken 50% microvezel & 50% polyester