Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Greenspeed vlakmopset harde vloeren

Greenspeed vlakmopset harde vloeren

€83,00 €79,00
14 op voorraad
Basisset dweilen zonder emmer/uitwringen, inclusief 2 microvezel Twistmoppen. In 3 maten verkrijgbaar. Geweldige basisset compleet met steel, vlakmopplaat, vulfles en Twistmoppen. Met Velcro (sterk klittenband) hechting. Geschikt voor elke harde vloer.
1-2
Beschrijving

Het ideale en mooie dweilsysteem van Greenspeed in een complete set. Deze set is zeer geschikt voor het normale onderhoud van keramiek, hout, linoleum, pvc vloeren en gepolijst natuursteen.

Complete set, u kunt direct aan de slag:

- Sprenklersteel

- Vlakmopplaat (3 verschillende formaten verkrijgbaar)

- 2 x microvezel vlakmop van het type Twistmop

- Vulfles

Dweilen zonder emmer, nooit meer uitwringen en toch met hoge kwaliteit. Complete en zeer voordelige vlakmopset van Greenspeed. U kunt zo aan de slag. De handige waterdosering en het zeer hoge microvezelgehalte (50%) van de Twistmop maakt deze set uitstekend geschikt voor zowel keramiek, hout, laminaat en linoleum. Greenspeed behoort tot de top als het gaat om Microvezel en degelijke materialen. Ergonomisch en innovatief. Al sinds jaar en dag een merk dat wordt gebruikt door de professionele branche. Aanbevolen door Koninklijke Mosa, RenoStone en Moeller Stone Care.

Soort vloer keramisch, hout, laminaat, linoleum, gietvloer, graniet
Toepassing lichtvochtig dweilen, met of zonder product
Kenmerken 'emmerloos' dweilen , microvezel