Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Neusje van de zalm, het Click'm vlakmopsysteem

Neusje van de zalm, het Click'm vlakmopsysteem

€99,50
2 op voorraad
Mooi staaltje denkwerk van Greenspeed. Ideale en uitermate hygienische hechting van de vlakmoppen door middel van magneten. Zeer solide materialen. Complete set met 1 Twistmop en 1 All-round vlakmop.
1-2
Beschrijving
Dit mooie Click'm systeem werkt met de vernuftige magneethechting. De set bestaat uit een complete Sprenklerset met een microvezel Twistmop (normaal lichtvochtig dweilen) en de oersterke All-round vlakmop voor intensief schoonmaken, maar ook voor stofwissen en normaal onderhoud. Steel en Frame:

De Sprenklersteel zorgt ervoor dat emmers en uitwringen overbodig is geworden. De steel is het waterreservoir die wordt gevuld met de vulfles. Met 1 druk op de knop sproeit de steel heel subtiel water over de vloer en u kunt direct aan de slag. 

De Frame (vlakmopplaat) wordt onder de steel bevestigd. Deze frame heeft een sterke hechting met de Click'm vlakmoppen door middel van magneten die in de moppen en plaat zijn verwerkt. Uitermate sterke en mooie kwaliteit plaat en vlakmoppen. Doordat de vlakmopplaat en de hechting vlak is, onstaat er geen vuilophoping aan en op de plaat. Een blijvende hechting.

Vlakmoppen:

De Click'm Twistmop is een hoogwaardige microvezelvlakmop voor het normale, dagelijkse, onderhoud. Weinig tot geen reinigingsproducten meer nodig. Duurzaam. De vlakmop blijft jarenlang dienst doen.

De Click'm All-round vlakmop, voor zowel lichtvochtig dweilen, intensiever reinigen en droog stofwissen. Ook deze vlakmop is zeer duurzaam. Gewoon een hele mooie vlakmop.

In de vlakmoppen zittten 2 magneten verwerkt die zorgen voor de stevige hechting aan de vlakmopplaat. De magneten zijn dusdanig in de vlakmoppen verwerkt, dat de vlakmoppen zelfs in de wasmachine kunnen worden gewassen.